Chris Pearrow
Altamente Recomendado
Highly Recommended
Absinthe is a great place for a nice lunch and mid-afternoon cocktail. The food is French-Californian, with great Old-World technique but quality, locally-sourced ingredients. We had some excellent fresh-from-the-bay oysters (you can judge their freshness by the amount of liquid in the shell) which were among the best I've ever had, and a popular order judging by the tables around us. We also got spicy pork meatballs with parmesean crostinis, and a perfectly-cooked steak frite. The draw, besides the outsanding food, are the cocktails: modern updates on turn-of-the-century drinks, all featuring the joint's namesake green liqueur. I'd recommend trying the Sazerac, which packs a punch. Highly recommended of a nice lunch with friends or a significant other.
Absinthe es un gran lugar para un buen almuerzo ya media tarde cóctel. La comida es francesa-californiano, con gran técnica viejo mundo pero de calidad, ingredientes de origen local. Tuvimos unas excelentes recién salida de la bahía de ostras (se puede juzgar su frescura por la cantidad de líquido en el depósito), que estaban entre los mejores que he tenido, y un orden muy popular a juzgar por las mesas alrededor de nosotros. También nos dieron las albóndigas de cerdo picante con crostinis parmesean, y un frite de carne perfectamente preparado. El sorteo, además de la comida outsanding, son los cócteles: las actualizaciones modernas de vuelta-de-siglo que las bebidas, todas ellas con la articulación del mismo nombre, licor. Recomiendo probar el Sazerac, que va a pegar. Altamente recomendado para un buen almuerzo con amigos o alguien especial.


